luni, 25 septembrie 2017

Deschiderea festiva a activitatilor Palatului Copiilor Suceava


Pentru a marca începutul unui nou an de activități la Palatul Copiilor, elevii și copiii care activează la cercurile artistice și tehnice au prezentat la sfârșitul săptămânii câteva activități din domeniul educației nonformale. Pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, au fost prezentate publicului expoziții de desene și fotografie, roboți, lucrări de artă textilă, o expoziție de automodele dar a avut loc și o demonstrație de karting. 
Tot în cadrul acestei acțiuni au fost premiați participanții la concursurile județene, naționale și internaționale, care au obținut rezultate remarcabile.
Mulți dintre copii au venit însoțiți de familie asta demostrând încă o dată interesul părinților pentru a descoperi și dezvolta la copii lor diverse abilități practice. 
Punctul de atracție l-a constituit demonstrația de karting susținută de copiii care activează la acest cerc și care au obținut pe parcursul anului trecut premii la nivel național. 
Totodată directorul Palatului Copiilor, prof. Biatrice Choleva a prezentat oferta instituției și a făcut cunoscut celor prezenți colectivul de profesori care coordonează activitățile copiilor înscriși la cele 24 de cercuri care funcționează în acest an școlar. 
prof. Mihaela Buculei
Cercul de Redactie presă /Radio TV